Iets organiseren?

 
 
De locatie is zeer geschikt voor groepsactiviteiten als tango, salsa, dans, meditatie, mindfulness, schilderen, creatieve cursussen, enzovoort. Het Chateau beschikt over een Orangerie, dat momenteel dienst doet als danszaal. De grote zaal van 20 bij 8 meter met een hoogte van 4 meter voorzien van een houten vloer is uitermate geschikt om te dansen. De zaal beschikt over een grote, goede geluidsinstallatie en wifi is aanwezig. Op de bovenverdieping van de Orangerie is een yoga- en meditatieruimte ingericht, die zeer geschikt is voor workshops en cursussen.
 

Naast een grote danszaal is het Chateau ook geschikt voor het organiseren van andere creatieve workshops. De ruime tuin, de serre en een atelier bieden enorm veel mogelijkheden om groepsactiviteiten te organiseren. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden op het Chateau stuur dan gerust een e-mail naar : info@chateau-noncourt.nl

De slaapverblijven in het chateau zijn geschikt tot 24 personen. We kunnen eventueel meer slaapplaatsen regelen waardoor er ook ruim 30 personen kunnen verblijven. Ook is het mogelijk dat gasten komen kamperen in de tuin.