Salsa Dansweek van Dansschool Buena Vista

Gedurende de week van zondag 8 t/m zaterdag 14 juli 2018 organiseert Chateau Noncourt in samenwerking met de Salsa/Latin docenten Josée en Rick van Buena Vista, de ideale combinatie van een idyllische vakantie met (h)eerlijk eten en Latin danslessen. Op het landgoed van Chateau Noncourt wordt u ontvangen voor een dansvakantie die u lang bij zal blijven. Een romantisch rustpunt in Franse sfeer.

Voor wie?
De lessen zijn verdeeld in twee groepen:
– De ene groep is bedoeld voor mensen die geen tot minimale ervaring hebben. Na deze week beheersen zij de Salsa, de Merengue, de Bachata en de Bolero met meerdere figuren.

– De andere groep heeft al de nodige ervaring of is gevorderd en krijgt allerlei figuren in de Salsa, Bachata en Merengue.

In totaal heeft u meer dan 11 uur les en op bijna elke avond de gelegenheid om het geleerde in praktijk te brengen en met elkaar te genieten. Daarnaast is de danszaal veelal beschikbaar voor degenen die er geen genoeg van kunnen krijgen. Op vrijdagavond is er een Latinparty om de week in stijl af te sluiten. Voor meer informatie over het Chateau en de vertrekken, klikt u hier.

Aankomst zondag 8 juli ca. 16.00 uur
Vertrek zaterdag 14 juli ca. 11.00 uur

Kostprijs:  €675,- p.p. Bij reservering €100 aanbetalen. Restant van het bedrag dient 30 dagen voor aanvang van de dansweek te worden betaald. 

Meer informatie over het dansen en Dansschool Buena Vista: 
+31 (0)6-28078390
 
Inschrijven voor de dansweek en meer informatie over het Chateau:
mario@bonvivant.nl
+31 (0)6-24655345